lauantai 20. helmikuuta 2010

Haaste Itämeren hyväksi

Omalla panoksellani olen parhaani mukaan yrittänyt tuoda niin koko Itämeren kuin rannikon ja saariston merkitystä upeana luonto- ja saaristokulttuuri-matkakohteena ja miten tärkeää olisi huolehtia ainutlaatuisen meren hyvinvoinnista. Onhan se sentään meidän kotimeri!

Rahallista apua voi antaa esimerkiksi tätä kautta:
Puhdas Itämeri
Operaatio Merenneito

Ajattelin lahjoittaa edes pienen summan, joka ei taatusti tunnu tai vaikuta talouteeni, mutta mistä on ehkä edes hieman apua eli 10 euroa. Se on noin promille minun varallisuudesta(hyvä on, olen kauhea liioittelemaan) ja tuolla mitättömällä promillen määrällä omaisuudesta haastan kaikki Itämeren rantavaltioiden asukkaat mukaan!

Erityisesti toivon osallistujiksi Venäjän rikkaimpia mukaan ja laskeskelin tuon pienen osuuden heille valmiiksi,  Vladimir Lisin 1 380 000 euroa, Mihail Prohorov 1 310 000 euroa sekä Roman Abramovitsh 1 250 000 euroa.

Pääministeri Putin lupasi jo, että Kalingradin ja Pietarin vedenpuhdistamot tullaan rakentamaan vihdoin, mutta eiköhän rahalle käyttöä löydy muutenkin. Ja jos kaikesta huolimatta puhdistamot jäisi jostain syystä edelleen tekemättä venäläisiltä, niin näillä rahoilla saataisiin vihdoin nuo valtavat kuormittajat kuriin.

Ei kommentteja: